Volwassen Vrijwilligers

Aanmelden volwassen vrijwilliger

Ben je 18 jaar of ouder dan kun je je hier aanmelden als volwassen vrijwilliger voor bouwdorp 2023 via onderstaand formulier.  Je kunt ook de gegevens van je werkgever invullen als je verlof wil aanvragen en dit in je CAO geregeld is, wij zullen het verzoek dan indienen bij de werkgever.

Volwassen vrijwilligers worden bij ons bij alle werkzaamheden ingezet. Bij de verschillende activititeiten waaraan de kinderen deelnemen werk je samen met jeugdvrijwilligers. Als volwassen vrijwilliger ben je “activiteit verantwoordelijk”, dat wil zeggen dat je toezicht houdt op de activiteit, zorg draagt voor veiligheid en je stuurt de jeugdvrijwilligers aan. Daarnaast kun je als volwassen vrijwilliger ook toezicht houden bij de toegangspoorten van Veghel in Hout, bardienst draaien in de vrijwilligerstent of oudercafe, of meehelpen het eten en drinken te verzorgen voor alle deelnemende kinderen.

Een dag is bij ons in 2 shifts verdeeld (donderdagavond is een extra shift) , het is ook mogelijk om 1 shift mee te draaien.
!!LET OP!! in tegenstelling tot andere jaren is het niet mogelijk om jezelf als vrijwilliger voor de maandag aan te melden als je die dag samen met je kind wilt bouwen. Dit heeft te maken met het feit dat je niet inzetbaar bent voor ons op de plekken waar dat nodig is.  Dat betekent dat je die dag ook geen consumpties etc. in de vrijwilligerstent kunt halen.

Als volwassen vrijwilliger mag je ook tijdens de donderdagnacht met de nachtwacht meelopen, je kan hier kiezen uit 1e shift  (22:30-03:30u) of 2e shift (03:00-08:00u),
Let op!  je dient hiervoor wel bij de verplichte instructie op woensdag 17.00 aanwezig te zijn. Geen instructie is geen nachtwacht.

Als je je aangemeld hebt, krijg je een mail terug dat je inschrijving binnen is.

Heb je geen mail gekregen of andere vragen, stuur dan even een mail naar veghelinhout@live.nl

  • We willen graag weten of je dit jaar voor de eerste keer meedoet of dat je al vaker meegeholpen hebt.
  • Beschikbaarheid is mogelijk per dagdeel, dit is inclusief opbouwen en/of opruimen. Wil je nachtwacht lopen dan is de instructie op woensdag verplicht. LET OP: Als je op maandag samen met je kind wilt bouwen, kun je niet opgeven als vrijwilliger voor die dag. Opgeven betekend dat wij je kunnen inzetten waar nodig.
  • Dinsdagavond is traditiegetrouw een avond waarop we met de vrijwilligers iets leuks doen op het terrein. Afhankelijk van de coronamaatregelen kan deze wel/ niet doorgaan. Dit wordt tzt bekend gemaakt. Tijdstip: 19:00-21:30 uur
  • Hieronder kun je aangeven wat je leuk vindt om te doen, we proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar het geeft garanties. Voor verkeersregelaar krijg je online een link om een certificaat te halen dat tijdens bouwdorp geldig is zodat wij je kunnen inzetten.
  • We zouden graag willen weten wat voor beroep je uitoefent of wat voor opleiding je volgt, mogelijk kunnen we je kwaliteiten benutten en elkaar zo helpen.
  • Wil je nog iets kwijt of is er iets waar we rekening mee moeten houden dan kun je dat hier noteren.

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
de week van het bouwdorp).

Privacyverklaring >>>>>

 

Openingstijden

21 aug tot en met 25 aug 2023:
9:30-16:00

24 augustus 2023 :
9:30-14:00
18:00-22.30
Vanaf 22.30 slaapnacht