Vrijwilligers

Je kunt je hier aanmelden voor bouwdorp 2019 via onderstaand formulier als je volwassen bent.

 Aanmelden volwassen vrijwilliger

Formulier beschikbaar vanaf februari 2020

 

Ben je 18 jaar of ouder dan kun je je hier aanmelden als volwassen vrijwilliger voor bouwdorp 2020 via onderstaand formulier.  Je kunt ook de gegevens van je werkgever invullen als je verlof wil aanvragen en dit in je CAO geregeld is, wij zullen het verzoek dan indienen bij de werkgever. 

Volwassenvrijwilligers worden bij ons bij alle werkzaamheden ingezet. Bij de verschillende activititeiten waaraan de kinderen deelnemen werk je samen met jeugdvrijwilligers. Als volwassen vrijwilliger ben je “activiteit verantwoordelijk” dat wil zeggen dat je toezicht houdt op de activiteit, zorg draagt voor veiligheid en je stuurt de jeugdvrijwilligers aan. Daarnaast kun je als volwassen vrijwilliger ook toezicht houden bij de toegangspoorten van Veghel in Hout, bardienst draaien in de vrijwilligerstent of oudercafe, of meehelpen het eten en drinken te verzorgen voor alle deelnemende kinderen.
Een dag is bij ons in 2 shifts verdeeld (donderdag 3 shifts) , het is ook mogelijk om 1 shift mee te draaien. Als volwassen vrijwilliger mag ook tijdens de donderdagnacht een shift meelopen , let op!  je dient hiervoor wel tijdens de instructie op woensdag 17.00 aanwezig te zijn. 

Als je je aangemeld hebt, krijg je een mail terug dat je inschrijving binnen is.

Heb je geen mail gekregen, stuur dan even een mail naar veghelinhout@live.nl

Voor vragen, mail dan naar Stefanie : veghelinhout@live.nl

Twitter

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
de week van het bouwdorp).

Openingstijden

17/m 21 augustus 2020:
9:30-16:00

20 augustus 2019 :
9:30-14:00
18:00-23:00