Aanmelden vrijwilliger

Bouwdorp Veghel in Hout heeft ieder jaar weer vele vrijwilligers die zich aanmelden voor dit mooie feest. Door naar de submenu’s te gaan krijg je de informatie die je nodig hebt om je als vrijwilliger aan te melden.

Aanmelden vrijwilligers

De stichting Veghel in Hout is het hele jaar door druk bezig met voorbereidingen voor het komende bouwdorp. Jullie weten dat wij dit nooit tot een succes weten te maken zonder de medewerking van veel, heel veel vrijwilligers. We hopen dan ook, dat we ook dit jaar weer op jouw ondersteuning mogen rekenen.

Iedereen kan zich aanmelden als vrijwilliger. Volwassenen worden ingedeeld bij de volwassen vrijwilligers. Ben je ouder dan 13 jaar dan ben je jeugdvrijwilliger. Ben je ouder dan 18 jaar dan word je in principe ingedeeld bij de volwassenen. Twee tot drie keer per jaar geven we een infokrantje uit met daarin allerlei informatie.
Wat we vaak missen binnen het bouwdorp zijn vrijwilligers van vooral de jongere kinderen. Deze ouders willen graag hun kind helpen bij het bouwen van een hut en ondersteunen bij de activiteiten. Ook deze ouders zijn echter van harte welkom, we houden dan rekening met uw wensen. Stuur een bericht via de contactknop als u daar meer over wilt weten.

Doe je voor de eerste keer mee, en wil je daar informatie over ga dan naar de volgende pagina voor informatie, of stuur een bericht via de contactknop.

Behoor je tot de jeugdvrijwilligers, ga dan naar het formulier voor de jeugdvrijwilliger.

Behoor je tot de volwassen vrijwilligers, ga dan naar het formulier van de volwassenen.

Vrijwilligers

Twitter

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530

Openingstijden

12 t/m 14 augustus 2019:
9:30-16:00

15 augustus 2019 :
9:30-14:00
18:00-23:00