Aanmelden vrijwilliger

Bouwdorp Veghel in Hout heeft ieder jaar weer vele vrijwilligers die zich aanmelden voor dit mooie feest. Door naar de submenu’s te gaan krijg je de informatie die je nodig hebt om je als vrijwilliger aan te melden.

, OPRUI 

Aanmelden vrijwilligers

De stichting Veghel in Hout is het hele jaar door druk bezig met voorbereidingen voor het komende bouwdorp. Jullie weten dat wij dit nooit tot een succes weten te maken zonder de medewerking van veel, heel veel vrijwilligers. We hopen dan ook, dat we ook dit jaar weer op jouw ondersteuning mogen rekenen.

Iedereen kan zich aanmelden als vrijwilliger. in tegenstelling tot vele andere kindervakantieweken begeleiden de vrijwilligers bij ons geen groepje kinderen, maar slechts een bepaalde activiteit of werkzaamheden. Dit kan varieeren van een luchtkussen begeleiden, knutselactiviteit, toezicht houden bij onze ingang/uitgang, verzorgen van eten en drinken, nachtwacht, opruimwerkzaamheden. Kinderen zijn bij ons vrij om overal aan deeltenemen.

Elke dag start om 08.00 waarin we de dag doornemen en de planning bekeken wordt. We werken in 2 shifts op 1 dag (de ochtend en/of de middag) hiervoor wordt je ingedeeld comform je beschikbaarheid.

Ben je 14 tm 17 jaar dan ben je jeugdvrijwilliger. Sinds een aantal jaren is het ook mogelijk om je Maatschappelijke stage bij ons te doen, hiervoor kun je je apart aanmelden. Mocht je voor een andere school als Zwijsen en Fioretti stage willen komen lopen, neem dan even contact op via onderstaande mail.

Ben je 18 jaar of ouder dan word je ingedeeld bij de volwassenen. het is ook mogelijk om via ons een verlofaanvraag bij de werkgever aan te vragen, dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Wij verzorgen de aanvraag en houden je op de hoogte.

Twee tot drie keer per jaar geven we een infokrantje uit met daarin allerlei informatie.
Bij ons is iedereen welkom. Ook ouders van kinderen die nog mee deelnemen zijn welkom, wij kunnen dan samen met u een indeling maken waarin ook tijd voor uw kinderen is. Ook vrijwilligers die maar een deel van de dag kunnen helpen zijn welkom, we proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Mocht je willen komen helpen maar twijfel je, stuur dan een bericht naar veghelinhout@live.nl

 

OP DIT MOMENT HEBBEN WIJ MEER DAN GENOEG VRIJWILLIGERS, OPGEVEN IS ALLEEN NOG MOGELIJK VOOR OPBOUWEN, INPAKKEN HUTJES, 2E SHIFT NACHTWACHT, VRIJDAG OPRUIMEN.
JEUGD KAN ZICH NOG OPGEVEN VOOR OPBOUWEN, DONDERDAG OVERDAG EN AVOND EN OPRUIMEN.

MAS STAGE IS VOL, OPGEVEN IS NIET MEER MOGELIJK. 

Wil je je opgeven als jeugdvrijwilligers (14 tm 17jaar), ga dan naar het formulier voor de jeugdvrijwilliger.

Wil je je opgeven als volwassen vrijwilligers (18 jaar en ouder) , ga dan naar het formulier van de volwassenen.

 

Vrijwilligers

Twitter

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
de week van het bouwdorp).

Openingstijden

17/m 21 augustus 2020:
9:30-16:00

20 augustus 2019 :
9:30-14:00
18:00-23:00