Veiligheid

Belangrijk om te weten.

Veiligheid

In het park staat op twee plaatsen een verkeerslicht. Dit verkeerslicht staat in de meeste gevallen op groen. Dat betekent dat het veilig is in het park. Mocht dit verkeerslicht veranderen in oranje, dan gaan we met zijn allen schuilen voor het slechte weer. Rood betekent dat het gehele terrein wordt ontruimd en dat iedereen naar de schuilplekken moet. Via de geluidsinstallatie wordt dit ook kenbaar gemaakt.

We hebben verschillende schuilplekken. Als het regent kunnen de kinderen in hun eigen hut schuilen, of in de drie grote tenten. Bij dreigend onweer wordt het hele terrein ontruimd en gaan alle kinderen met hun ouders naar de Bernadetteschool en de HUB.  Door het verkeerslicht van kleur te veranderen en via de geluidsinstallatie berichten door te geven, wordt de ontruiming kenbaar gemaakt.

We oefenen tijdens de bouwdorpweek met de kinderen een ontruiming ,zodat de kinderen weten wat ze moeten doen als er slecht weer op komst is. Het bestuur en vrijwilligers oefenen zelf ook in diverse vaardigheden om te zorgen voor een veilig bouwdorp.

Verkeerslicht

Twitter

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
de week van het bouwdorp).

Openingstijden

17/m 21 augustus 2020:
9:30-16:00

20 augustus 2019 :
9:30-14:00
18:00-23:00