Jeugd Vrijwilligers

Aanmelden jeugdvrijwilliger (geen MAS)

Aanmelden voor bouwdorp 2024 kan vanaf heden..

Als je 14 tot en met 17 jaar oud bent, dan kun je je aanmelden als jeugdvrijwilliger via onderstaand formulier voor bouwdorp 2024. Wil je je Maatschappelijke stage lopen bij Veghel in Hout, meld je dan aan via de pagina voor maatschappelijke stage in het menu “vrijwilligers”. 

 

Jeugdvrijwilligers worden voor verschillende werkzaamheden ingepland, zoals activiteiten waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Naast de jeugdvrijwilliger is er altijd een volwassen vrijwilliger aanwezig bij de activiteit die de jeugdvrijwilligers aanstuurt en toezicht houdt. Ook het helpen van kinderen tijdens het bouwen van hun hut valt onder de werkzaamheden. Materiaal zoals een hamer wordt door ons beschikbaar gesteld. Elke ochtend begint om 8u en starten we met het doornemen van de dag en iedereen krijgt zijn taak toegewezen, daarna gaan we opbouwen en start de dag.

 

Tussendoor zorgen wij voor drinken en een lunch (mits je de hele dag aanwezig bent). Aan het einde van de dag ruimen we alles samen op, en sluiten we de dag gezellig af met een drankje. Elke dag is bij ons in 2 shifts verdeeld, waarbij we omstreeks de lunch gaan wisselen. Voor de donderdagavond is een extra shift. Je hoeft dus niet heel de dag hetzelfde te doen. Via het aanmeldformulier kun je aangeven wat je leuk vindt om te doen, en met wie je eventueel zou willen samenwerken.
( Let op! dit is een voorkeur we proberen hier rekening mee te houden, maar dit zal niet altijd lukken)

 

Er is een beperkt aantal plaatsen voor de MAS stage beschikbaar, vol=vol

 

Voor meer vragen graag mailen naar Stefanie veghelinhout@live.nl 

 

 

Je krijgt vrijwel meteen een mail terug dat je inschrijving binnen is gekomen. 
Mocht je geen mail terugkrijgen, stuur dan even een mail naar
veghelinhout@live.nl

 

 

  • We willen graag weten of je dit jaar voor de eerste keer meedoet of dat je al vaker meegeholpen hebt.
  • LET OP! jeugdvrijwilliger is van 14 tm 17 jaar. Ben je 18jaar of ouder dan kun. je je inschrijven als volwassen vrijwilliger.
  • Beschikbaarheid is mogelijk per dagdeel, dit is inclusief opbouwen en/of opruimen. !! LET OP: een aantal zitten al vol, daarom kun je die niet meer kiezen
  • Dinsdagavond is traditiegetrouw een avond waarop we met de vrijwilligers iets leuks doen op het terrein. Afhankelijk van de coronamaatregelen kan deze wel/ niet doorgaan. Dit wordt tzt bekend gemaakt. Tijdstip: 19:00-21:30 uur
  • Geef hier aan wat je leuk vindt om te doen tijdens het bouwdorp. Je mag meerdere keuzes aangeven. Let op dit is een voorkeur! het kan zijn dat je ook af en toe ergens anders wordt ingedeeld.
  • Wil je nog iets doorgeven waar we bijvoorbeeld rekening mee moeten houden, noteer dat dan hier.

 

 

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
de week van het bouwdorp).

Privacyverklaring >>>>>

Openingstijden

12 aug 2024: 9:30-16:00
13 aug 2024: 9:30-16:00
14 aug 2024: 9:30-16:00

15 aug 2024 :9:30-14:00
Avondprogramma: 18:00-22.30
Slaapnacht: 22.30 - 08:00