Vrijwilligers

Als je 14 jaar bent en niet ouder dan 18 jaar, dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier voor bouwdorp 2019.

Aanmelden jeugdvrijwilliger (geen MAS)

Formulier beschikbaar vanaf februari 2020

 

Als je 14 tot en met 17 jaar oud bent, dan kun je je aanmelden als jeugdvrijwilliger via onderstaand formulier voor bouwdorp 2019. Wil je je Maatschappelijke stage lopen bij Veghel in Hout, meld je dan aan via de pagina voor maatschappelijke stage in het menu “vrijwilligers”. 

Jeugdvrijwilligers worden voor verschillende werkzaamheden ingepland, zoals activiteiten waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Naast de jeugdvrijwilliger is er altijd een volwassen vrijwilliger aanwezig bij de activiteit die de jeugdvrijwlligers aanstuurt en toezicht houdt. Ook het helpen van kinderen tijdens het bouwen van hun hut valt onder de werkzaamheden. Materiaal zoals een hamer wordt door ons beschikbaar gesteld. s’Ochtends beginnen we met het doornemen van de dag en iedereen krijgt zijn taak toegewezen, daarna gaan we opbouwen en start de dag.

Tussendoor zorgen wij voor drinken en een lunch. Aan het einde van de dag ruimen we alles op, en sluiten we de dag gezellig af met een drankje. Elke dag is bij ons in 2 shifts verdeeld, waarbij we omstreeks de lunch gaan wisselen. Je hoeft dus niet heel de dag hetzelfde te doen. Via het aanmeldformulier kun je aangeven wat je leuk vindt om te doen, en met wie je eventueel. zou willen samenwerken.
( Let op! dit is een voorkeur we proberen hier rekening mee te houden, maar dit zal niet altijd lukken)

Voor meer vragen graag mailen naar Stefanie veghelinhout@live.nl 

Je krijgt vrijwel meteen een mail terug dat je inschrijving binnen is.
Heb je geen mail teruggekregen, dan even een mail sturen naar veghelinhout@live.nl

Twitter

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
de week van het bouwdorp).

Openingstijden

17/m 21 augustus 2020:
9:30-16:00

20 augustus 2019 :
9:30-14:00
18:00-23:00