Programma 2022

Welke activiteiten zijn er ?

Programma 2022 (wijzigingen voorbehouden)
Zie https://veghelinhout.nl/wp-content/uploads/2022/07/Programma-2022.pdf

 

Programma dinsdag 30 augustus:

 1. Escaperoom voor kinderen.
 2. Zes trampolines in één.
 3. Vier grote luchtkussens: Ballenbak Run, Draken basejump (spring van vijf meter hoogte naar beneden), boot als luchtkussen, tractor.
 4. Rustruimte om even bij te komen.
 5. Poppenkast door Luuks poppentheater.
 6. Knutselen in diverse kramen: robotjes van hout maken, zwerfstenen schilderen, vriendelijk verfmonster knutselen, kleien, schaal van papier maché, vogelhuisjes verven. Diverse knutselwerkjes zijn geschikt om daar twee of drie dagen over te doen. De ene dag kun je bijvoorbeeld een schaal maken, de andere dag kun je die verven.
 7. Kookcafe met nieuwe gerechten.
 8. Dromenvangers maken door de bieb.
 9. Voorrondes Bouwdorp Got Talent.
 10. Workshop Beat it.

Programma woensdag 31 augustus:

 1. Escaperoom van Noordkade-uitjes.
 2. Luchtkussen: enorm groot luchtkussen de webmuur, de stormrolloff, boot als luchtkussen en de tractor. De webmuur is een hele grote stormbaan (zie foto).
 3. Kermisattracties: vorig jaar stond de bank er. Daar kon je opzitten en vliegensvlug rondgaan. Dit jaar komt die niet, maar wat er wel komt is een echte draaimolen voor kleinere kinderen en een grote verrassing voor de grotere kinderen. Dus dit jaar twee kermisattracties.
 4. Rustruimte: voor als je ff door alle herrie rust wil hebben.
 5. Knutselen, je kunt weer terecht in diverse kramen: graveren van flesjes (wordt geknipt op je kaart), haken, kleien en schaal van papier mache (staat ook op programma van dinsdag, op woensdag kunnen de kinderen alles gaan verven),maken van een magnetisch figuur, marmer bal monster maken,
 6. Kookcafé
 7. Spelen bij het Kroontje
 8. Schminken
 9. Workshop metselen

  Donderdagmorgen 1 september tot 14.00:

  1. Vandaag ook weer de draaimolen en die grote verrassing.
  2. Spiksplinter nieuw luchtkussen de Goldrush, wij hebben de eer dit luchtkussen voor de eerste keer te mogen gebruiken. Verder de boot als luchtkussen en tractor.
  3. Circus workshop.
  4. Knutselen: opmaken van de materialen. Knutselopdrachten van de vorige dagen komen weer terug.
  5. Bloemschikken

  Donderdagavond 1 september.

  Het grote spektakel: slapen in je eigen hut. Vanaf 18.00 uur zijn de poorten open en kunnen de kinderen hun hut gaan inrichten. Deze avond hebben we dansdemo’s, de finale van Bouwdorp Got Talent (geef je op via de site), en trekking van de hoofdprijzen van de loterij.

  Voor die kinderen die blijven slapen:

  Ouders kunnen hun kind(eren) opgeven voor het slapen via een formulier dat op de site staat (vanaf maandag 16.00). In het park hangen QR codes waardoor je naar de pagina wordt gestuurd om je op te geven.
  Vanaf 22.30 gaan de kinderen naar hun hut, nemen afscheid van hun ouders, daarna gaan we alles controleren en gaan de kinderen slapen (hopen we).
  Vrijdag 2 september kunnen de kinderen weer opgehaald worden door een volwassene. Kinderen mogen dus niet alleen naar huis. 

  Locatie

  Julianapark
  5463 MD Veghel
  Nederland

  Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
  de week van het bouwdorp).

  Privacyverklaring >>>>>

   

  Openingstijden

  29 aug tot en met 31 aug 2022:
  9:30-16:00

  1 sept 2022 :
  9:30-14:00
  18:00-22.30