Slapen in je hut.

Vraag toestemming aan je ouders.

Slapen in je eigen hut.

Bij bouwdorp 2021 kunnen de kinderen helaas niet blijven slapen in verband met de maatregelen tegen corona. Daardoor kunnen kinderen langer doortimmeren en wordt het avondprogramma van donderdagavond verlengd tot 24.00

Alleen als je toestemming krijgt van je ouders, mag je blijven slapen in je eigen hut. De ouders moeten dan schriftelijk toestemming geven dat hun kind blijft slapen in het park.

Elk jaar blijven veel kinderen slapen in hun eigen hut. Het volgende gebeurt dan :

  • De kinderen krijgen op de maandag al hun OVERNACHTINGSBRIEF om vier uur mee naar huis. In deze brief geven ouders toestemming dat hun kind mag blijven slapen. Let wel op dat het hutnummer is ingevuld. Deze formulieren moeten ingeleverd worden in de keet.
  • De hutten waar kinderen in blijven slapen worden gekeurd en daarna ingepakt met plastic. Elke deur wordt afgezet met refelecterende tape zodat de ingang gemakkelijk is te vinden.
  • In de keet is de administratie aanwezig waar de kinderen worden geregistreerd die blijven slapen.
  • Nachtwachten krijgen instructie hoe te handelen tijdens de nacht. We geven uitleg over veiligheid, hoe te handelen bij een ziek kind, wat doe je als een kind naar huis wil ,etc.
  • Op donderdagavond na 11 uur gaan de ouders allemaal naar huis en wordt het gedeelte waar de hutten staan, afgesloten. De poort waar het Rode Kruis is, is de poort waar ouders hun kinderen kunnen komen ophalen als ze later die nacht toch naar huis willen.
  • Rond half twaalf gaan alle kinderen naar hun eigen hut. Elke hut wordt gecontroleerd op het aantal kinderen en we kijken of onze administratie klopt. Bij deze controle zijn alle nachtwachten in het veld.
  • Na de controle van de kinderen ,mogen de kinderen vrij rondlopen. Kleine kinderen die willen gaan slapen, worden met rust gelaten.
  • Rond  half vier in die nacht wordt de eerste shift nachtwachten afgelost door de tweede shift. Belangrijke informatie wordt dan aan elkaar doorgegeven.
  • ‘ S Morgens mogen de kinderen komen ontbijten. De kinderen moeten opgehaald worden door een volwassene. Tijd van ophalen staat dan in de bouwdorpkrant.

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
de week van het bouwdorp).

Privacyverklaring >>>>>

 

Openingstijden

29 aug tot en met 2 sept 2022:
9:30-16:00

1 sept 2022 :
9:30-14:00
18:00-24:00