Kaartje bouwdorp 2021

BiJ het bestellen van de bouwdorpkaarten moet u aangeven dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van het bouwdorp. Deze kunt u nu al doorlezen, voordat u kaartjes bestelt. Zie verder: Algemene voorwaarden 2021

Let op, de kaarten kunnen opgehaald worden bij het Uitpunt op zaterdag 19 juni  

Via onderstaand formulier kunt u bouwdorpkaarten bestellen. Een kaart kost € 17,50 per kind. Zorgt u er voor dat alle gegevens goed zijn ingevuld, zodat we de gegevens juist kunnen opslaan. U kunt maximaal 5 kaarten per opdracht bestellen . Gebruik als betaalmiddel IDEAL, het totale bedrag wordt dan van uw rekening automatisch geïncasseerd.  Zorg dat uw computer is aangesloten op een printer voor het afdrukken van het betaalbewijs. Heeft u geen printer, maak dan bijvoorbeeld een foto via uw telefoon of laat de afrekening aan ons zien bij het ophalen.  

Let op, nadat u betaald heeft  ,kunt u het betaalbewijs dus printen.  U mag echter ook het betaalbewijs via de telefoon laten zien bij het ophalen van de kaartjes. Dit betaalbewijs heeft u nodig bij het ophalen van de kaarten op zaterdag 19 juni bij het Uitpunt .
U krijgt een mail dat u de kaarten heeft besteld, daarnaast een tweede mail dat u de kaarten heeft betaaldLET OP, HET KAN EVEN DUREN VOORDAT U DE MAIL BINNENKRIJGT.

LET OP: U MOET VOOR UZELF BIJ HET BESTELLEN HET KAARTNUMMER ONTHOUDEN. SCHRIJF DAT EVEN OP, IS WEL ZO HANDIG.

 

 

Aantal Kaartjes

Aantal kaartjes*
Prijs per kaartje 25,00
Totaalprijs 25,00
E-mailadres*
E-mailadres bevestigen*
Op dit e-mailadres krijgt u een bevestiging toegestuurd.

Kaartje 1

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
2e Telefoon
Geboortedatum*

Voorbeeld van goede invoer: 27-03-2003

Bijzonderheden (bv. medicijnen)