Kaartje bouwdorp 2018

BIJ het bestellen van de bouwdorpkaarten moet u aangeven dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van het bouwdorp. Deze kunt u nu al doorlezen, voordat u kaartjes bestelt. Zie verder: Algemene-voorwaarden-veghel-in-hout 

ALLEEN IN DE VOORVERKOOP KOST EEN KAART €17,50 !!!!!!  , na 27 mei kost een kaart €25,00.

Via onderstaand formulier (14  mei tot en met 27 mei beschikbaar)  kunt u bouwdorpkaarten bestellen. Een kaart kost € 17,50 per kind. Zorgt u er voor dat alle gegevens goed zijn ingevuld, zodat we de gegevens juist kunnen opslaan. U kunt maximaal 5 kaarten per opdracht bestellen . Het totale bedrag wordt via Ideal van uw rekening automatisch geïncasseerd. U kunt hier het Stappenplan-bestellen-bouwdorpkaart  downloaden voor het bestellen van de kaartjes. Zorg dat uw computer is aangesloten op een printer voor het afdrukken van het betaalbewijs. 

 

Let op, nadat u betaald heeft met IDEAL ,moet u het betaalbewijs dus printen.  U mag ook het betaalbewijs via de telefoon laten zien bij het ophalen van de kaartjes. Dit betaalbewijs heeft u nodig bij het ophalen van de kaarten op zaterdag 23 juni  van 13.00 tot 16.00 in het Uitpunt op de markt in Veghel.
U krijgt tevens een bevestigingsmail  gestuurd via het opgegeven emailadres. U krijgt een mail dat u de kaarten heeft besteld, daarnaast een tweede mail dat u de kaarten heeft betaaldLET OP, HET KAN EVEN DUREN VOORDAT U DE MAIL BINNENKRIJGT.

 

Aantal Kaartjes

Aantal kaartjes*
Prijs per kaartje 17,50
Totaalprijs 17,50
E-mailadres*
E-mailadres bevestigen*
Op dit e-mailadres krijgt u een bevestiging toegestuurd.

Kaartje 1

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
2e Telefoon
Geboortedatum*

Voorbeeld van goede invoer: 27-03-2003

Bijzonderheden (bv. medicijnen)