Parkeren en fietsen.

U komt toch met de fiets !

Fietsroute en parkeren

Fietsen:
In het centrum van Veghel staat met borden aangegeven hoe je naar het bouwdorp in het Julianapark kunt fietsen. De volgende situaties zijn van belang voor een veilige fietstocht:

    • Op het kruispunt Hoogstraat en Kolonel Johnsonstraat komen elke bouwdorpdag verkeersregelaars te staan. Die blijven daar tot ongeveer 10 uur staan om kinderen en hun ouders veilig over te laten steken. Dat geldt ook voor de middag als de kinderen weer naar huis gaan.
    • Kinderen en ouders die van ’t Zuid komen, worden gevraagd te fietsen via de kruispunten met verkeerslichten bij het gemeentehuis en de Sluisttraat. De fietstunnel onder de Rembrandtlaan door , wordt gedurende de week gedeeltelijk afgesloten voor fietsers.
    • We willen ouders en kinderen er op wijzen niet zomaar de Rembrandtlaan over te steken om aan de andere kant van de weg te komen. Maak gebruik van de verkeerslichten.
    • In de Kolonel Johnsonstraat komt een verkeersmaatregel: gedurende de week is deze weg op bepaalde tijden afgesloten voor auto’s . 

Auto’s parkeren:
Auto’ s kunnen geparkeerd worden op het Stadhuisplein. Let wel op, u moet dan wel een stukje omlopen om bij de hoofdingang van het bouwdorp te komen. Ook in de Vondelstraat en bij het Heilig Hart zijn parkeermogelijkheden. De parkeerplaats na de Hubo aan de Hoogstraat kan ook gebruikt worden. In de wijk rondom het Julianapark geldt een parkeerverbod. Alleen de bewoners krijgen een ontheffing van de gemeente om te parkeren. In de straten bij het Julianapark zal ook gehandhaafd worden.

DAAROM… KOM ZOVEEL MOGELIJK MET DE FIETS NAAR HET BOUWDORP. OP DE SPEELPLAATS VAN DE BERNADETTESCHOOL IS PLAATS GENOEG.

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
de week van het bouwdorp).

Openingstijden

30 aug tot en met 3 sept 2021:
9:30-16:00

2 sept 2021 :
9:30-14:00
18:00-24:00