Bouwdorp 2021 met maatregelen corona.

Van 30 augustus tot en met 3 september.


OP NAAR EEN NIEUW MOOI BOUWDORP !!!!!

Update 6 april:
Draaiboek bouwdorp en corona is definitief klaar en wordt binnenkort besproken met gemeente en de GGD. Activiteiten voor het komende bouwdorp zijn besteld en daar zitten geweldige activiteiten bij. 

Update 24 maart:
We hopen half april te kunnen starten met het sparen van de duizenden pallets. Bij Bouwcenter Veghel kunnen we de pallets gaan lossen. We zijn ook al volop bezig met het definitief maken van het coronaplan.

Update 9 maart 2021:
We zijn op dit moment volop bezig met het maken van een draaiboek voor een bouwdorp met corona maatregelen. Dat draaiboek is haast klaar en wordt nog verder door het bestuur bekeken. Er is reeds een eerste gesprek gevoerd met de gemeente en een tweede gesprek volgt snel. In het draaiboek wordt er een bouwdorp omschreven waarin maatregelen zijn opgenomen zoals de anderhalve meter, de hygiëne op het terrein, de terreinindeling van het park en registratie van vrijwilligers en bezoekers. De sfeer van een écht bouwdorp willen we voor de kinderen en de bezoekers zoveel mogelijk behouden.

Kinderen, vrijwilligers en ouders zullen uitgebreid worden geïnformeerd over bouwdorp 2021.

Bericht 10 december 2020:
Van 30 augustus tot en met 3 september gaan we in het Julianapark weer een mooi bouwdorp neerzetten.. Ook met de maatregelen van het RIVM moet dit kunnen lukken. We zijn al volop bezig met gesprekken met de gemeente, instanties en bedrijven om ons 35 jarig bestaan luister bij te zetten.

Bouwdorp met maatregelen tegen corona zal een ander bouwdorp zijn zoals we dat gewend zijn. Wat niet zal veranderen is dat het voor de kinderen wel een heel groot feest gaat worden. We zien veel mogelijkheden om kinderen hutten te laten bouwen en activiteiten aan te bieden. We hebben een geweldige groep vrijwilligers die dat tot stand gaat brengen. Ouders en andere belangstellenden zijn natuurlijk welkom in die week, we zijn gewend aan de verschillende maatregelen tegen corona. Samen met elkaar moet dat lukken.

Twitter

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
de week van het bouwdorp).

Openingstijden

30 aug tot en met 3 sept 2021:
9:30-16:00

2 sept 2021 :
9:30-14:00
18:00-23:00