Programma 2019

Informatie die belangrijk is voor kinderen

Programma 2019

Wijzigingen voorbehouden 
Download programma 2019: Programma-bouwdorp-2019

 

Maandag 12 augustus
Op deze dag kunnen de kinderen hun hut gaan bouwen. Ieder groepje krijgt zijn eigen plek en de kinderen mogen daarbij gebruik maken van de pallets die in dat vak staan. Vandaag start de loterij

Dinsdag 13 augustus.
Ook op deze dag mogen de kinderen gaan timmeren aan hun eigen hut. Daarnaast zijn er nog de volgende activiteiten: levend tafelvoetbal; crazy air take out spinning; spider base (van een hoogte van 5 meter naar beneden springen) ; multifun Octopus(luchtkussen); dromenvangers maken; kookcafé; naamborden schilderen; tasjes maken en een techniekopdracht; poppenkast; bouwdorpkrant maken; actief zijn bij de reddingsbrigade; rusthoek; schminken; spiegels graveren; vogelhuisjes maken; in een zandbak schatten zoeken. Op deze dag beginnen ook de voorrondes van The Voice.
Er lopen twee juryleden rond tussen de hutten. Ze kijken naar alle hutten en ze vinden het heel belangrijk dat kinderen ook écht aan de hut hebben gebouwd. Vandaag is ook de loterij

Woensdag 14 augustus.
De kinderen mogen tot twaalf uur nog timmeren aan de hut. Daarna begint het inpakken van die hutten waarin kinderen blijven slapen. Daarnaast zijn er ook nog de volgende activiteiten: clown Malle Mat; bloemschikken; de luchtkussens van dinsdag liggen er vandaag ook; cultureel koken; kerstbal figuurzagen; naambordjes maken; redactie bouwdorpkrant; spijkerdraad spannen; rusthoek; schminken, spiegels graveren; vogelhuisjes maken en schat zoeken. De reddingsbrigade is er vandaag ook.

Donderdag 15 augustus:
Er zijn activiteiten tot 14.00, daarna gaan de kinderen naar huis. De volgende activiteiten zijn er op deze dag: bloemschikken; breakout course; climb slide; multifun octopus; kookcafe; naambordjes schilderen; redactie bouwdorpkrant; reddingsbrigade; rusthoek en schminken. Op deze dag kunnen de kinderen ook hun polsbandje voor de nacht halen.

Donderdagavond 15 augustus:
Op deze avond is de finale van The Voice of bouwdorp, er is een disco waar de kinderen volop kunnen dansen. Tevens wordt de beker uitgereikt van de mooiste, leukste hut. De trekking van de hoofdprijs is rond 22.00, dit wordt aangekondigd via de geluidsinstallatie.

Twitter

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
de week van het bouwdorp).

Openingstijden

17/m 21 augustus 2020:
9:30-16:00

20 augustus 2019 :
9:30-14:00
18:00-23:00