Programma 2018

Wat kun je allemaal doen tijdens bouwdorp ?

Programma 2018

 

We zijn volop bezig met het maken van een mooi programma. Het bouwen van je eigen hut staat in ieder geval zeker op het programma georganiseerd. . Daarin mag je met toestemming van je ouders ook in blijven slapen.

 

Wat kun je verwachten dit jaar ?

Klimmen en klauteren: op dinsdag en woensdag kun je tijdens het bouwdorp klimmen en klauteren. Er komt een stellag van wel 6 meter hoogte, je kunt klimmen in netten, over een wiebelbrug lopen en tokkelen vanaf grote hoogte.

Clown Dokus komt dit jaar naar het park en voor de kleinere kinderen komt Luuks poppentheater. Een ouderwetse poppenkast met Jan Klaassen en Katrijn.

Knutselen: dit jaar kun je van lollystokjes leuke insecten maken, je kunt bij Phoenix  cultuur in het park tasjes maken. Ook kunnen de kinderen werken een technische opdracht. Leuk voor de kinderen. 

Bekende activiteiten: een bouwdorp zonder schminken , een  poppendokter en het kookcafe bestaat niet. Dus die zijn ook dit jaar weer present.

Luchtkussens: er komen dit jaar allemaal nieuwe luchtkussens, er zitten hele grote. Uitdagende kussens bij voor de kinderen.

 

Circus: meneer Poehaa komt naar het park en gaat met de kinderen een circusvoorstelling voorbereiden. Jongleren, op een koord lopen, alles wordt voorbereid met de kinderen met als slot een echte circusvoorstelling op het podium.

Donderdagavond: op donderdagavond kunnen de kinderen weer dansen en springen met de discotheek van E-vent. Op deze avond is ook de finale van the Voice of bouwdorp. Vanaf  ongeveer half tien ‘ s avonds gaan we weer met een stoet kinderen door Veghel lopen, dit keer alles met lichtjes. Dus breng je zaklantaarn maar mee. Hoempamatata gaat voorop. Deze band is ook op donderdagavond al vroeg aanwezig voor een leuk deuntje. 

 

Dit jaar wordt voor de eerste keer VOICE KIDS OF BOUWDORP  georganiseerd. Kun je mooi zingen en doe je mee aan het bouwdorp, laat het ons weten via het formulier dat je kunt invullen bij de Voice of bouwdorp. 

 

En dit is nog niet alles…..

 

Twitter

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530

Openingstijden

13 t/m 15 augustus :
9:30-16:00

16 augustus :
9:30-14:00
18:00-23:00