MAS Zwijsen Collge

Geef je op via onderstaand formulier

Aanmelden MAS Zwijsen College

Ben je leerling op het Zwijsen College en moet jij je Maatschappelijke stage gaan doen, dan kun je je via onderstaand formulier opgeven voor je maatschappelijk stage bij het Veghel in Hout.

Als Mas-vrijwilliger wordt je bij ons net zoals alle andere vrijwilligers ingedeeld bij werkzaamheden op het terrein bijvoorbeeld activiteiten zoals een luchtkussen, knustelen, schminken etc of terreinwerkzaamheden zoals hekken plaatsen, stroom aanleggen, etc. Ook het eten en drinken van alle kinderen kan tot je taken behoren.  s’ Ochtends verzamelen we en spreken we de dag door, iedereen krijgt zijn taak toegewezen en dan gaat iedereen aan het werk. Tussendoor zorgen wij voor drinken en een lunch. Aan het einde van de dag ruimen we alles op en sluiten we gezellig met een drankje de dag af. Gezelligheid staat bij ons voorop, we werken gezellig samen, maken een lolletje en zorgen dat de deelnemende kinderen een leuke dag hebben. Voorkeur kun je aangeven middels het aanmeldformulier. 

Formulier is hieronder beschikbaar !

Als je je aangemeld hebt, krijg je een mail terug dat je inschrijving binnen is. 
Heb je geen mail gekregen, stuur dan even een mail naar veghelinhout@live.nl

Heb je vragen of opmerkingen dan kun je altijd via veghelinhout@live.nl contact met ons opnemen.

 

  • Het Zwijssenpakket bestaat uit de rondleiding+3dgn naar keuze+ vrijdag opruimen. Hieronder kun je de dagen naar keuze aangeven, de zondag en vrijdag zijn verlicht. Wil je meer dagen komen geef dat dan aan bij extra beschikbaarheid:
  • Wil je naast je MAS uren nog extra komen helpen, geef dat dan hier aan. We kunnen elke extra hulp gebruiken.
  • Hier kun je aangeven wat je leuk vindt om te doen tijdens bouwdorp. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar het kan voorkomen dat je ook ergens anders wordt ingedeeld.

 

 

Twitter

Locatie

Julianapark
5463 MD Veghel
Nederland

Telefoon: 0623213530 (alleen tijdens
de week van het bouwdorp).

Openingstijden

12 t/m 14 augustus 2019:
9:30-16:00

15 augustus 2019 :
9:30-14:00
18:00-23:00